Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: e-mail logo


Reacties

La Comparsa — 8 reacties

 1. He, heerlijk weer dat verhaal van je Ben! Wat zullen jullie genoten hebben. Ik zal het in mijn achterhoofd houden dat er in Hoorn in januari ook een spektakel is. Wie weet zijn we dan in de buurt. Ook ik denk nog regelmatig terug aan de grote tent achter, is het niet Sinus?, met al die artiesten uit de sixties. Jack kreeg het toch maar weer voor elkaar! Heerlijk was dat toch steeds, helaas verleden tijd……….

  Happy Thx

 2. Voor mijn doen een beetje late reactie maar ik zit dan ook op zonnig Ibiza . Leuk verhaal weer Ben , groetjes van mij.

  HappyHeerlijk Hennie, geniet maar en bedankt voor je reactie.

 3. Met dit leuke verslag Ben,breng je mij ook weer terug in 1972 en daarna toen de Golden Earrings repeteerde in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg in Zoeterwoude dorp waar wij destijds tegenover woonden. Die magere jongetjes die veel geluid voortbrachten maar altijd vriendelijk groeten .En dan natuurlijk de Shoes ,de tweeling Henk en Jan Versteegen, rasechte Zoeterwoude dorpers die gitaar spelen en drummen en Wim Huis ook op gitaar en natuurlijk Theo van Es de zanger die zo wordt bewonderd door Johan Derksen , zowel Theo als Wim ras echte Leidse jongens , ieder jaar treden ze bij onze zoon op in Hazerswoude dorp op het Ambachtsplein tijdens de jaarmarkt eind augustus en half Zoeterwoude is daar dan bij , een geweldige happening ,er zijn nog veel liefhebbers van die muziek,nog steeds en inderdaad grijs en kalend maar dat mag de pret niet drukken en nog even, Marion heeft gelijk, beter te vroeg dan te laat.

  HappyBedankt weer Hermien voor je leuke reactie. Wat een mooie herinneringen en wat leuk dat ze ook bij jullie zoon nog regelmatig te zien zijn. De muziek van toen maakt deel uit van ons leven en daar mogen we best nog een beetje van genieten!

 4. Ben ik geniet enorm van je hersenspinsels, en na dit gelezen te hebben denk ik bij mij zelf even weer jong voelen zo leuk.
  Groeten en een fijne zondag Liefke

  Happy Thx

 5. La Comparsa, ik herinner het mij nog heel goed en nog steeds kan ik even wegdromen bij dit nummer. Het was toch een tijd vol geweldige muziek! En ach Ben, die jeugd, die wordt over zo’n veertig jaar weer uitgelachen door hun kinderen als zij wegdromen bij hun muziekherinneringen. De geschiedenis herhaalt zich…en herhaalt zich….en… Heerlijk verslag, dankjewel!

  Happy Thx

 6. Bedankt voor dit mooie artikel Ben. Wij waren er ook bij en dank zij jouw mooie artikel hebben we het weer even opnieuw kunnen beleven. En bij de theatervoorstellingen in Den Haag (de eerste) en in Hoorn zullen we er zeker weer bij zijn. Nogmaals bedankt!

  Happy Thx

 7. Goed geschreven Ben. Vind het jammer het spectakel gemist te hebben. Wie weet….volgende keer. Maar was wel weer erg leuk om te lezen.

  Happy Thx

 8. Heel mooi geschreven Ben.
  Wat hebben we genoten.
  Het heeft vele tongen los gemaakt die nu spijt hebben dat ze niet gingen.
  Gelukkig voor hun komen er nog 30 optredens aan.
  Top.

  HappyZo is het Joke, dit wordt vast een topjaar! Happy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.