Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: e-mail logo


Reacties

Een touwtje voor Mark Raat — 3 reacties

  1. Degenen met de meeste beloftes voor morgen (die snelstmogelijk vergeten worden) zijn de zakkenvullers van vandaag en laten zich zo snel als mogelijk korrumperen. Ze pakken mogelijk altijd de zwaksten, omdat het lafaards zijn.

    HappyBedankt voor je reactie Ferry. De weegschaal van het recht slaat in de politiek altijd door naar de kant waar het geld ligt.

  2. Beste Ben, In het begin van de tachtiger jaren stonden zowel de ADM werf als de NDSM werf op omvallen. Ik was als OR secretaris van de in 1979 organisatorisch samengevoegde werven nauw betrokken bij diverse reddingsplannen waarbij de rijksoverheid, de gemeente Amsterdam, de provincie en het personeel een financieel steentje of steen zouden bijdragen. De heer Terlouw was toen Minister van Economische zaken en was destijds ook niet zo betrouwbaar, want afspraken die in de besprekingen op zijn ministerie werden gemaakt, werden later weer ingetrokken of afgezwakt. Ik denk dat elke politicus min of meer onbetrouwbaar is en het gezegde “een man een man een woord een woord” staat kennelijk niet in hun vocabulaire.

    HappyBedankt voor je reactie Rob. Jan Blokker (journalist, columnist en schrijver) verwoordde: Politiek is één groot complot tegen eenvoudige sukkels als jij en ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.