Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: e-mail logo


Reacties

That’ll Be The Day — 4 reacties

  1. rien ditzel
    mede oprichter van de buddy holly appreciation society samen met jan schijff. joop kwam later er bij

  2. Mijn eerste contact met de Buddy Holly Fanclub was door Rinus Ditsel en zo ben ik bij de Teddy Bears gekomen met Joop Spiegelberg als de Nederlandse Buddy Holly. Later ging ik met mijn vriendin naar het Keldertje in de Rustenburgerstraat om te dansen waar de Teddy Bears de muziek van Buddy speelde en ze speelde ook vaak in de speeltuin vereniging Hendrik de Keijzer. Ik nam mijn buurmeisje mee om die leuke band te laten zien, ja ze vond de zanger wel erg leuk en hij haar ook en die zijn later getrouwd, Mijn andere vriendin was getouwd met Rob de Jonker de solo gitarist en ik met Ary de pianist. Rob, Jel en Ary zijn alle drie overleden. Gelukkig heb ik nog geregeld contact met Joop en Loes uit Nieuw-Zeeland en Jan van de Berg de slaggitarist, wat een Fanclub al niet te weeg kan brengen. Ik hoop dat Wim Taling en Eddy Aling dit ook lezen en misschien willen reageren, het zou leuk zijn om een kleine reünie te houden.

    HappyLeuke reactie Nelly. Al kan ik je niet meer voor de geest halen, wij zullen wij elkaar toentertijd zeker gezien hebben. Ik hoop dat je oproep succes heeft en dat het je lukt een reünie te houden. Hou me op de hoogte. Ik zal je op mijn maillijst zetten, misschien vind je het leuk om ook van mijn blog op de hoogte te blijven.

  3. Was Jan Schijff ook niet een tijd voorzitter ? De fanclub heette toendertijd “the Buddy Holly Appreciation Society” en ik was er ook lid van. Enkele boekjes van de fanclub bewaar ik nog.

    TekeningBen_ReactiesEerlijk gezegd weet ik daar geen antwoord op. Ik kan me hem niet meer voor de geest halen. Misschien later. Leuk dat je nog boekjes hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.