Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: e-mail logo


Reacties

Kinderachtig — 4 reacties

 1. Ook voor mij weer veel herinneringen. Te groot voor mijn poppen. Tegen je vriendinnen zei je dan zo’n beetje minachtend:”Nee natuurlijk speel ik niet meer met poppen!” Maar ’s avonds in je bed gingen ze mooi stiekem mee onder de dekens!Ik had geen broertjes of zusjes, dus niemand die het verklapte.Heerlijk verhaal weer!

  TekeningBen_ReactiesLeuk Adri. Sommige dingen vergeet je nooit.

 2. Mooi he je jeugd!! Mijn vader had ook schoenen voor mij gekocht, Ben. Als jochie, die moesten zo sterk zijn dus hij kocht ze. Alleen ze waren zo groot en bruin dat mijn moeder zei: je laat dat jochie toch niet lopen op schoenen van een protezemakerij en weg waren ze!! hahahaha, Maar mooie verhaal weer Ben Thanks.

  TekeningBen_ReactiesZo, hier sta je lekker Cees. 🙂 Bedankt voor deze leuke reactie!.

 3. leuk verhaar en tegelijk een door denkertje wat kan ik er uit leren ? dat een duur cadeau niet zo belangrijk is wel belangrijk is de tijd die je inruimt vfoor de kids of die ander ,uitgeken werd er naar die zondag,want die was voor hun mer pappa.Zo weet ik dat mijn kinds het nog steeds hebben over die ene keer dat dochter met pappa samen gehakt ballen bakten ,dat was voor haar de mooiste herrinering/ jammer dat ik het niet kan uitprinten , door die zwarte achter grond , dan kon ik het gebruiken bij mij in de groep.

  TekeningBen_ReactiesLeuke reactie! Ik zal de tekst aan je mailen.

 4. Ja ik weet ook nog dat je opeens te groot bent voor dingen die al jaren heel normaal waren ,maar als ik zelf nog niet door had dat ik misschien wel te groot was,werd je wel door je ouders vertelt dat het te kinderachtig was terwijl je voor je eigen gevoel eigenlijk het nog steeds leuk vond om mee te spelen,maar zo gaat dat ineens ben je groot . Groetjes Hennie

  TekeningBen_ReactiesBijzonder dat de herinnering van het ‘groot worden’ bij veel mensen zo lang blijft hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.